Maandag 12 juni.

 

Het voetbal toernooi tussen de oldtimers

 

Er was een voetbal toernooi in Groede. De E’s en de D’s deden mee van VV Groede. Die dag was er ook het Oldtimer weekend. Bij het voetballen waren er 2 poules van 6 teams. En daarna de halve finale en dan de finale. Jammer genoeg stond ik wel laatste maar dat mag niet de pret verpesten. De nummer 1 waren Jordy en Jens. De 2e plek was voor Arjen en Renzo. Op de 3e plek was Job en Sam. De 4e plek was voor Tale en Tycho. Veder weet ik het niet, want dat was niet opgenoemd. Het was ook heel leuk dat iedereen ging kijken, er waren super veel mensen. Er waren 3 pauzes en we kregen wat te drinken. Toen we klaar waren kregen we ook nog een ijsje bij de Fonteyn. Ik was wel gevallen, want er lag een beetje zand in een hoekje en ik viel daar over. Het was wel super leuk en een geslaagde dag!!!

Jort Palmen
Groep 8
Meerstromenschool Groede

voetbaltoernooi

 

Om half 2 begon het toernooi en kreeg iedereen zijn/haar team te horen. Er waren 2 poules met elk 4 teams. Er was steeds een wedstrijd van poule 1 en dan weer van poule 2. Elke wedstrijd duurde 5 minuten en dan zat er weer 2 minuten rust tussen. Tijdens het toernooi was er goede muziek die werd verzorgd door Dj Magneto (Serge Laprade). Na 6 wedstrijden kregen we wat te drinken van het OWG. Toen de poulewedstrijden klaar waren kregen we nog wat te drinken en toen begon de halve finale voor de 3e en 4e, Tale en Tycho tegen Sam en Job. Na een spannende wedstrijd met verlenging wonnen Sam en Job met 3-2. Toen was het tijd voor de finale. Jens en Jordy tegen Arjen en Renzo. Na nog een spannende wedstrijd was het alweer 3-2 maar nu voor Jordy en Jens. Na de finale kregen we nog een ijsje bij Fonteyn. Ik vond het heel leuk en gezellig en ben blij dat het georganiseerd werd.
Maxim Laprade
Groep 8
Meerstromenschool Groede

Het voetbal toernooitje

Ik deed afgelopen zaterdag mee aan een voetbal toernooitje tijdens het Oldtimer weekend. In totaal waren er 15 kinderen. Er waren 2 poules van vier teams. 1 iemand zat in 2 teams en moest dus 2 keer spelen. Ik zat in het team met Arjen. Het was best gezellig en de wedstrijdjes duurden 5 minuten. Als ieder team gespeeld had konden we drinken halen. In de halve finale moest Tale en Tycho tegen Sam en Job. Uiteindelijk werd het met verlenging 3-2. In de finale moesten ik en Arjen tegen Jordy en Jens. Na een spannende finale werd 3-2 voor Jordy en Jens. Daarna kregen we een ijsje bij de Fonteyn.
Renzo Versluijs
Groep 8
Meerstromenschool Groede

OWG! Airtumbling en minitrampoline

Ik mocht zondag samen met Kim en Iris meedoen met het airtumblen en minitrampoline springen op de markt. Om half drie begon het met airtumbling. Ik was eerst wel een beetje zenuwachtig. Gelukkig was dat snel over. Het ging heel goed en het was heel leuk om te laten zien wat ik kan op airtumbling. Wat later gingen we nog minitrampoline springen. Ook dat ging erg goed en het was ook super leuk. Om half vijf was het weer tijd voor nog een rondje op de airtumbling. Deze keer was ik maar alleen, maar dat maakte niks uit. Het ging zelfs nog beter dan de eerste keer. Het was echt heeeeeel leuk om te doen. OWG, heel erg bedankt dat ik mee mocht doen.

Geschreven door: Xem Rosseel