OLDTIMER WEEKEND GROEDE EN DE JEUGD.

We doen jaarlijks iets voor de kinderen van de Meerstromenschool, maar daar blijft het niet bij ook aan andere jeugd wordt gedacht.

Tijdens het Oldtimer Weekend Groede was er voor het eerst een heus voetbaltoernooitje voor de voetballertjes van VV Groede. Organisatie was in handen van Corneel Soeting en het toernooi werd ondersteund door een heuse DJ met passende muziek.

Vanuit OWGroede hadden we gezorgd voor een heus “OWG court”( met als voorbeeld Johan Cruyff) en daar werden de nodige wedstrijdjes gespeeld. Dat verliep allemaal erg soepel, maar zeker ook fanatiek. OWGroede zorgde voor de nodige drankjes en natuurlijk een ijsje van de Fonteyn. Dat laatste was wel nodig want het was redelijk warm tijdens de wedstrijdjes.

Het geheel is zo goed bevallen, dat we vanuit OWGroede een heus mobiel voetbal plein gaan opzetten, Corneel en Jacob gaan het bouwen en OWG zal jaarlijks een toernooi organiseren. Inmiddels hebben zich al 3 sponsors aangemeld, we willen namelijk de boarding als sponsor board gaan gebruiken, zodat je nog meer het idee krijgt, dat je in een “heus” stadion speelt. Mag ik een ieder vragen, die wil sponsoren zich te melden via info@owgroede.com.

Maar dit is nog niet alles ook de gymnastiek vereniging Dio in Breskens was van der partij met Acro gym en Airtumbling en Minitramp springen. Het was leuk dat een aantal turnsters van Turn 87 in Oostburg zich ook aansloten om mee te springen. Die meiden wonen in Groede, dus was het voor hun een soort thuis wedstrijd.

Daarnaast heeft balletgroep van Balletschool Bekers in Oostburg nog een tweetal demonstraties gegeven.

Zo zie je, dat oldtimers heel goed samen kunnen gaan met jeugd.

 

KIJK OOK EENS NAAR DE SUBPAGINA: REACTIES VAN DE KINDEREN.

 

20170610_14060820170610_140602